Gerstner

Familiefirmaet Gerstner blev grundlagt i 1862 i Pforzheim i Tyskland. Firmaet drives i dag med henblik på at skabe vielsesringe i et smukt design og formidabel kvalitet. Gennem tiden har Gerstner vundet priser for deres flotte og unikke designs og er en af de førende producenter af vielsesringe i Europa. Gerstners kollektion af vielsesringe spænder bredt fra et enkelt design til de fineste og mest eksklusive vielsesringe.

Til venstre i menuen kan du filtere din søgning på pris, overflader, antal diamanter og fabrikat.

Gerstner
Vielsesringen er smykket, der skal binde jeres kærlighed sammen til evig tid. Det er derfor et specielt smykke, der både skal være unikt og specielt for jer begge, men muligvis også gemme på en endnu dybere historie end hvad der umiddelbart synes tydeligt. De Smukke ringe er holdt til klassiske former, men gjort unikke med forskellige detaljer som graveringer og sten.

Fordele:
o Ædel værdi
o Fremstillet i hovedkvarteret i Pforzheim.
o Individuelle ringpar
o Stort arbejde i metallegeringen

Gerstner er en virksomhed grundlagt på kærlighed. Ved stiftelsen i 1862 producerede Max Gerstner samtidig med vielsesringene til kunderne også personlige ringe, da han kort forinden havde friet til sin Elise. Firmaet har siden starten og til nu, været drevet af Gerstner familien, som nu driver forretningen på sjette generation. Virksomheden går op i traditionerne og en produktion i udlandet, er for virksomheden utænkeligt, og står derfor også inde for initiativet, 100% made in Germany.

Position
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 581

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Position
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

1 til 20 ud af 581

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5