Velkommen til et univers af smukke og elegante vielsesringe!

 

Hos Fredberg finder du alt fra unikke ringe til prisvenlige designs. I vores butik er alle velkomne, og vi sætter en stor ære i at gøre jeres besøg til en hyggelig oplevelse. Vores unikke butik giver en behagelig atmosfære og mellem vores 3000 forskellige designs, findes jeres drømmeringe!


Fredberg har eksisteret siden 1981. Butikken startede stille op med salg af sølvvarer og har siden udviklet sig til, at have de fedeste brands indenfor smykker og Danmarks største udvalg af vielsesringe. Den 21. maj i 2014 flyttede Fredberg fra Farsø, Strandby til Aalborg, hvor der blev åbnet butik i det gamle svaneapotek, ved nytorv. Lokalerne fra 1624 danner de perfekte rammer, atmosfære og omfavner smykkernes skønhed.

 

I oktober 2015 blev Fredberg opkøbt af Juvelgruppen, som er i gang med at lave en konsolidering af guldsmedebranchen. I dag er det Louise Bech Kristensen der styrer forretningen, sammen med et kvalificeret personale, som altid er parat til at give kunden den bedste service. Hvis du vil se hvad andre kunder mener om deres oplevelse, med at handle på fredberg.dk, kan du se deres bedømmelser og udtagelser på Trustpilot


Fredberg er også et registreret varemærke, navnestempel og er registretet hos Statens kontrol med ædle metaller. I dag varetages opgaven af Force Instituttet. Al handel med ædelmetaller er underlagt kontrol. Fredberg driver følgende webshops:


www.fredberg.dk

www.fredberg.com

www.christina-collect-club.dk


Vi glæder os til at pakke dit næste smykke